Boxă portabilă bluetooth JBL GO | Review, Unboxing și Specificații

Boxă portabilă bluetooth JBL GO | Review, Unboxing și Specificații

Boxă portabilă bluetooth JBL GO este unul dintre cele mai apreciate produse Harman din această categorie iar raportul calitate preț este considerat unul dintre cele mai bune.

Ca toate produsele de acest gen, boxa JBL GO incorporează diverse soluții pentru redarea sunetului fără fir și fără conectare la priză, la un nivel al volumului și calității redării limitat oarecum de dimensiunile sale și prețul de achiziție.

Boxa este disponibilă într-o multitudine de variante de culori, de la cele mai comune până la cele mai îndrăznețe, astfel: negru, rosu, portocaliu, roz, gri, albastru, turqoise și galben.

Poți verifica prețul și disponibilitatea aici:

Citește și:

1. UNBOXING

Vezi în clipul de mai jos cum se prezintă cutia în care se comercializează Boxa portabilă bluetooth JBL GO dar și ce se găsește în interiorul acesteia: 
  • Boxa
  • Cablul USB pentru încărcare
  • Manuale, ghiduri, instrucțiuni și certificatul de garanție

2. PLUSURI ȘI MINUSURI

PLUSURI:
MINUSURI:
-design plăcut în ciuda simplității și unghiurilor drepte
-foarte mică și ușoară
-sunet de calitate foarte bună, clar și cu bass puternic
-volum surprinzător de puternic pentru putere de 3W
-raport excelent calitate/preț
-nu are încărcare rapidă
-nu este rezistentă la apă și praf
-nu este stereo/are un singur difuzor
-nu are radio incorporat
-nu se comercializează cu husă

3. SPECIFICAȚII

DISPOZITIV
HARMAN JBL GO
Dimensiuni, greutate și construcție
-68.3 x 82.7 x 30.8 (mm)
-130 g
-Carcasă din material plastic cauciucat la suprafață
Compatibilitate
-Compatibilă cu majoritatea dispozitivelor ce au conector jack 3.5 mm sau functie Bluetooth
Sunet
-Putere de ieşire (RMS): 3W
-Sistem audio: mono
Difuzoare
-x1 (unul)
Altele
-Profiluri Bluetooth: A2DP V1.2, AVRCP V1.4, HFP V1.6, HSP V1.2
-Intrare audio (3,5 mm)
-Încărcare USB
Baterie
-Lithium-ion polymer (3.7V, capacitate de 600mAh)
-Autonomie de până la 5h (poate varia în funcție de volum și tipul de conținut audio redat)
-Timp de încărcare de 1.5 ore
Accesorii
-Cablu USB pentru încărcare

    4. DESIGN ȘI HARDWARE









    Boxa portabilă bluetooth JBL GO are un design simplu care nu surprinde prin nimic în afară de simplitate. Adoptă o formă paralelipipedică cu unghiuri drepte, dar are dimensiuni mici care o fac ușor de purtat în buzunar sau de ținut în palmă.

    Carcasa este din material plastic cu suprafața exterioară cauciucată, foarte plăcută la atingere și aderentă astfel încăt priza este una sigură iar boxa nu alunecă din mână. Difuzorul este protejat cu un grilaj metalic de aceeași culoare cu restul carcasei ce poartă inscripția supradimensionată a logo-ului producătorului, care apare și pe spatele carcasei unde are aceleași dimensiuni mari.

    Sub grilajul metalic, în partea sa superioară, se găsește un led de control care indică cu culoarea albastru că boxa este conectată, cu albastru intermitent că este pornită dar nu este conectată și cu roșu că se încarcă (când este complet încărcată ledul se stinge).


    Boxa poate fi foarte ușor așezată pe diverse suprafețe drepte unde se poziționează foarte stabil datorită suprafețelor sale perfect plane, de pe fiecare latură.

    Pe latura din partea de sus se află incorprate 5 butoane: On/Off, Bluetooth, Volume Up, Volume Down, Modul difuzor/Pauză. Butoanele au aceeași culoare și textură cu restul carcasei, ies foarte puțin în relief, sunt totuși foarte ușor de apăsat și plăcute la folosire. Butoanele ar putea fi greoi de găsit pe întuneric.

    Pe latura dreaptă se găsesc mufa de 3.5mm pentru Audio In, mufa pentru încărcare USB, de tip microUSB (cablul de încărcare comercializându-se împreună cu boxa) și microfonul.

    Pe latura stângă există un locaș în care poate fi prins un șnur pentru suport.

    Boxa nu are radio incorporat, dispune de două posibilități de conectare (Audio In și Bluetooth) iar bateria incorporabilă se încarcă cu cablul USB inclus în pachet.

    Plasticul cauciucat rezistent la zgârieturi din care este confecționată carcasa pare de o foarte bună calitate, se simte extrem de plăcut și fin în mână și asigură o priză fermă, nealunecoasă.

    5. PERFORMAȚĂ

    Boxa portabilă bluetooth JBL GO este capabilă să redea un sunet puternic, clar, fără distorsiuni și cu un bass puternic și plăcut care depășește cu mult așteptările, având în vedere dimensiunile sale. În felul acesta ea reușește să umple ușor cu sunet o cameră de apartament. Puterea difuzorului este de 3W și până la 80 de decibeli.


    Conectarea la un telefon mobil Android sau la orice altfel de dispozitiv cu funcție bluetooth este extrem de facilă și rapidă iar conexiunea nu se întrerupe într-un apartament cu 3 camere, indiferent de cât de departe ai ține cele două dispozitive unul de celălalt.

    6. BATERIE

    Bateria reîncărcabilă incorporată în boxă este de tip Lithium-ion polymer, are o capacitate de 600 mAh și îi poate asigura o autonomie de 5 ore ce poate varia în funcție de volum și tipul de conținut audio redat. La un volum mai mic acumulatorul poate ține și 6 ore. Timpul de încarcare este de 1.5 ore.

    Nu dispune de încărcare rapidă și se încarcă cu ajutorul unui cablu USB pe care îl găsești în cutia în care se comercializează.

    7. PREȚ ȘI CONCLUZII

    Boxa portabilă bluetooth JBL GO oferă un sunet excelet calitativ și foarte puternic, cu un bass care te va surprinde. În același timp, produsul are dimensiuni reduse, ceea ce îl face foarte portabil. Este construită din materiale de calitate, este plăcută la atingere, este ușor de poziționat pe diverse suprafețe, fiind foarte stabilă, și are un design simplu și nepretențios care o fac să pară chiar elegantă.

    Boxa este disponibilă într-o mare varietate de culori pentru a satiface toate gusturile și raportul calitate preț este unul foarte bun, o achiziție care merită și nu va dezamăgi.

    Verifică prețul produsului aici:

    Niciun comentariu:
    Write comentarii