Boxă portabilă bluetooth PHILIPS BT25B | Review, Unboxing și Specificații

Boxa portabila bluetooth PHILIPS BT25B | Review, Unboxing și Specificații

Portabilitatea este în continuare una dintre provocările vremurilor noastre iar Boxa bluetooth PHILIPS BT25B este unul dintre acele produse care își propune să ofere soluții pentru redarea sunetului fără fir și fără conectare la priză, la un nivel al volumului și calității limitat de dimensiunile sale și prețul de achiziție.

Boxa portabila bluetooth PHILIPS BT25B are un design interesant care o apropie de forma unei doze de băutură răcoritoare doar că dimensiunile sale sunt mai mici, atât de mici încât poate fi ținută cu ușurință în mână sau într-un buzunar de dimensini reduse. Carcasa este din material plastic, este inscripționată cu logo-ul supradimensionat al producătorului iar în partea inferioară are un buton On/Off cu două poziții pentru On: Audio In sau Bluetooth. Alăturat se găsește un buton pentru pairing Bluetooth. Ledul de control afișează culoarea albă pentru modul Audio In și albastru pentru modul Bluetooth.

Tot în zona inferioară, dar pe partea opusă butoanelor deja descrise, se găsesc mufa de 3.5mm pentru Audio In și mufa pentru încărcare USB, de tip microUSB (cablul de încărcare comercializându-se împreună cu boxa).


În partea superioară se găsește un grătar din plastic, același material din care este confecționată toată carcasa, pe unde emite difuzorul mono, singurul cu care este echipat, cu o putere de ieșire (RMS) de 2W.

Bateria incorporată are la bază tehnologia Li-Po și producătorul specifică o autonomie de până la 6 ore.

Citește și:
Ce este Bluetooth 5.0, cum funcționează și care sunt avantajele sale față de versiunile anterioare

1. UNBOXING

Vezi în clipul de mai jos cum se prezintă cutia în care se comercializează Boxa portabila bluetooth PHILIPS BT25B dar și ce se găsește în interiorul acesteia:
  • Boxa
  • Cablul USB pentru încărcare
  • Scurt manual de utilizare în limba română
  • Manuale, ghiduri, instrucțiuni și certificatul de garanție

2. PLUSURI ȘI MINUSURI

PLUSURI:
MINUSURI:
-design plăcut la vedere, asemănător unei doze de băutură răcoritoare
-mică și ușoară
-sunet de calitate, clar și cu bass puternic
-volum surprinzător de puternic pentru puterea de 2W
-ieftină
-nu are încărcare rapidă
-nu este rezistentă la apă și praf
-nu este stereo/are un singur difuzor
-nu are radio incorporat
-nu are o husă

3. SPECIFICAȚII

DISPOZITIV
PHILIPS BT25B
Dimensiuni, greutate și construcție
-6,1 x 6,1 x 7,6 cm
-0,09  kg
-Carcasă din material plastic
Compatibilitate
-Android 2.1 şi Bluetooth 2.1 sau superioare
Sunet
-Putere de ieşire (RMS): 2W
-Sistem audio: mono
Difuzoare
-1 x 1,5"
Altele
-Profiluri Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP
-Rază de acţiune Bluetooth: Câmp vizual, 10 m sau 30 de picioare
-Intrare audio (3,5 mm)
-Încărcare USB
Baterie
-Tehnologie Li-Po cu autonomie de până la 6h
Accesorii
-Cablu USB pentru încărcare

4. PERFORMAȚĂ

Boxa portabila bluetooth PHILIPS BT25B depășește așteptările și livrează un sunet puternic, clar, fără distorsiuni și cu un bass puternic. Reușește să umple cu sunet o cameră de apartament dar nu te poți aștepta să poți da o petrecere cu ea. Conectarea la un telefon mobil Android este extrem de ușoară și rapidă iar conexiunea bluetooth nu se întrerupe într-un apartament cu 3 camere, indiferent de cât de departe ai ține cele două dispozitive unul de celălalt.


În general, boxa se descurcă bine și face față solicitărilor unui uz normal din partea unui utilizator fără pretenții. Totuși, este limitată ca și putere la fel cum ar trebui să fie și pretențiile noastre pentru un astfel de produs care costă sub 100 de lei.

    5. DESIGN ȘI HARDWARE









    Boxa portabila bluetooth PHILIPS BT25B are un design plăcut și interesant, imitând parcă o doză de băutură răcoritoare, doar că la o scară mult mai mică. Asta o face foarte ușor de ținut într-o singură mână sau într-un buzunar de dimensiuni reduse. Plasticul din care este confecționată carcasa pare unul de calitate și se simte plăcut la atingere.

    Boxa nu are radio incorporat, dispune de două posibilități de conectare (Audio In și Bluetooth) iar bateria incorporabilă se încarcă cu cablul USB inclus în pachet.

    6. BATERIE

    Bateria Li-Po cu care este dotată Boxa portabila bluetooth PHILIPS BT25B are o autonomie specificată de producător de 6 ore, de care reușește să se apropie. Nu dispune de încărcare rapidă și se încarcă cu ajutorul unui cablu USB pe care îl găsești în cutia în care se comercializează.

    7. PREȚ ȘI CONCLUZII

    Mini difuzoarele Bluetooth sunt un produs foarte întâlnit astăzi și astfel au devenit o gamă foarte variată de produse, alegerea fiind uneori greoaie. Boxa portabila bluetooth PHILIPS BT25B pare unul dintre produsele care merită alese având în vedere categoria sa de preț și calitatea pe care o oferă raportat la acesta.

    Forma sa mică și compactă o fac ideală pentru călătorii și, deși are limitări ale sunetului, este destul de impresionantă pentru dimensiunile sale mici. Prețul său variază în jurul a 80 de lei, iar asta o face o alegere foarte bună în categoria boxelor portabile bluetooth.

    Niciun comentariu:
    Write comentarii