Qualcomm anunță procesorul Snapdragon 845 pe care îl vom întâlni aproape pe toate flagship-urile de anul viitor

Qualcomm anunță procesorul Snapdragon 845 pe care îl vom întâlni aproape pe toate flagship-urile de anul viitor

Compania americană Qualcomm a anunțat în sfârșit următorul procesor pentru dispozitive mobile Snapdragon 845 care succede modelului 835, pe care îl întâlnim pe majoritatea flagship-urilor Android de astăzi.

Americanii țin un summit al tehnologiei zilele acestea în Hawaii iar în curând vom afla absolut toate detaliile despre noul procesor.

Până atunci, știm că Snapdragon 845 este construit pe baza procesului de producție de 10nm, ceea ce îi va oferi cu siguranță un plus de viteză, precum și o mai bună gestionare a puterii de procesare și a consumului de energie iar asta ne face să sperăm la noi telefoane care vor putea trece în a doua zi de utilizare în privința bateriei.


Noul procesor va veni cu suport pentru înregistrare video la 360 grade și cu ajutorul lui se speră la o evoluție consistentă a conținutului VR. 

Snapdragon 845 va lucra cu modemul X20 LTE, care va oferi conectivitate gigabit. Bineînțeles, acest lucru va depinde și de rețele.

Primele telefoane Android echipate cu noul CPU vor apărea la începutul lui 2018, pe listă fiind modele precum Samsung Galaxy S9,  LG G7 și altele. Xiaomi Mi 7 va fi printre primele smartphone-uri alimentate de noul SoC.


Niciun comentariu:
Write comentarii