Samsung plănuiește schimbări importante de design în ceea ce privește viitorul model Galaxy S8


Se pare că Samsung plănuiește câteva schimbări importante pentru viitorul model din seria Galaxy S ce va purta numele Galaxy S8.

După eșecul modelului Galaxy Note 7, generat de problemele cu bateriile, compania sud-coreeană probabil că mizează pe Galaxy S8 pentru a recupera prejudiciul financiar dar și pentru a-și repara imaginea în fața clienților. Cu siguranță un produs nou și spectaculos ar aduce numai beneficii.

Se vorbește chiar că Galaxy S8 va fi lansat mai devreme de lunile februarie-martie cum ne-a obișnuit Samsung cu modelele lansate anterior.


Revenind la designul Galaxy S8, se vehiculează că telefonul va avea o cameră principală duală iar butonul Home va fi eliminat.

Ideea cu camera duală în spate nu surprinde prea mult pentru ca deja concurența a implementat-o de ceva vreme, inclusiv Apple.

Cu butonul Home lucrurile sunt mai complicate iar variantele sunt mai multe. Este posibil ca acesta să fie eliminat complet fiind înlocuit de butoane virtuale pe ecran iar scannerul de amprente, la care în mod sigur nu se va renunța, va fi repoziționat pe partea din spate sau butonul va rămâne în același loc, însă va fi unul fix în care se va ascunde scannerul de amprente, ca în cazul Apple. Oricum ideea cu un ecran care să ocupe cât mai mult din suprafața frontală a telefonului e una mult încercată de producători și sigur este un țel și pentru Samsung.

Sursa: EtNews

Niciun comentariu:
Write comentarii