Cele mai bune 5 aplicații Android care te pot ajuta să te lași de fumat

Cele mai bune 5 aplicații Android care te pot ajuta să te lași de fumat

Pentru că am fost fumător la rândul meu, nu o să încep acest articol enumerând vreo 10 boli pe care le poți dezvolta din cauza țigărilor. Nu o să-ți atrag atenția cu privire la fumul țigării care îi deranjează pe ceilalți, în special pe copii, și nu o să-ți vorbesc nici despre banii pe care i-ai putea economisi dacă te-ai lăsa de fumat.

În schimb, o să îți spun că înțeleg cât este de greu să te lași de fumat și știu că ai nevoie de sprijin când iei o astfel de decizie.


În această ordine de idei ai putea considera drept sprijin și o aplicație Android dedicată acestui scop. O astfel de aplicație ți-ar putea oferi statistici importante despre progresul făcut, despre timpul scurs de când te-ai lăsat de fumat, despre economiile pe care le-ai făcut, despre cum s-a îmbunătățit starea ta de sănătate, etc.

Iată în continuare cinci aplicații pentru Android care te pot ajuta să te lași de fumat, cu precizarea că ordinea aleasă este aleatorie:

1. QuitNow! Nu mai fuma!

 2. Smoke Free, stop smoking now and quit for good

 3. Quit smoking - Smokerstop

 4. Quit smoking slowly - SmokeFree

 5. Drop It! Quit Smoking


Îți recomand să alegi una dintre cele 5 aplicații citind cu atenție descrierea fiecăreia din Magazinul Play. Folosește link-urlie de mai sus și descarcă aplicația care crezi că ți se potrivește cel mai bine, în funcție de nevoile tale.

Toate cele 5 aplicații monitorizează progresul făcut și îți vor oferi următoarele informații:
  • data de la care te-ai lăsat de fumat și cât timp s-a scurs de atunci
  • câte țigări/pachete de țigări nu ai fumat
  • câți bani ai economisit
  • sfaturi rapide despre cum să te abții când ești disperat să fumezi o țigară
  • informații generale despre starea de sănătate
  • oferă insigne drept recompense

Niciun comentariu:
Write comentarii