ANDROID N se va actualiza în fundal



Google ne anunță că putem spune adio actalizărilor android care durează la nesfârșit, atunci când se lansează o versiune nouă.

Odată cu lansarea versiunii finale de Android N descărcarea fișierului de actualizare și actualizarea propriu-zisă se vor desfășura în fundal, nu va fi nevoie decât de o restartare și toate vor fi la locul lor.

Cum este posibil acest lucru? Android N va avea două partiții de sistem iar când o actualizare va fi disponibilă aceasta se va instala pe partiția secundară care după restart va lua locul celeilalte.

Sună atât de simplu că mă întreb de ce nu au făcut-o până acum.

Această metodă va fi disponibilă pe orice telefon android, nu doar pe divizia Nexus, dar nu înseamnă că celelalte telefoane care nu sunt produse de Google vor primi actualizări mai rapide, ci doar că acestea se vor executa în fundal.

Treabă bună!!!

ACTUALIZARE

Cei de la Google au făcut precizări suplimentare în sensul că opțiunea nu va fi disponibilă pentru actualele telefoane din gama Nexus.

De ce?...Pentru că implementarea ei necesită o preparare hardware ce nu poate fi la îndemâna oricărui utilizator în sensul că telefonul ar trebui conectat la PC pentru o repartiționare.

Niciun comentariu:
Write comentarii