WhatsApp va permite în curând ștergerea mesajelor trimise, inclusiv de pe telefoanele interlocutorilor

WhatsApp

WhatsApp testează deja de ceva vreme o funcție la care râvnesc foarte mulți dintre utilizatorii aplicației și se pare că aceasta va fi disponibilă în curând.

Este vorba despre posibilitatea de a șterge mesajele trimise și de pe telefonul celui cu care sau celor cu care se poartă conversația. Fie că este vorba de un mesaj trimis unei persoane greșite sau de un mesaj cu conținut greșit, fie ce este vorba de o imagine, clipuri video, GIF-uri, documente, citate și chiar update-uri la status, acestea vor putea fi șterse nu numai de pe telefonul personal dar și de pe cele ale interlocutorilor.


Există o singura condiție, aceea că mesajul în cauză sa nu fi fost deja citit de interlocutor sau să nu fi trecut mai mult de 5 minute de când a fost trimis.

Citește și:


Funcția s-ar numi „delete for everyone” (șterge pentru toată lumea) iar serverul celor de la Facebook pentru aplicația WhatsApp funcționează în sfârșit corespunzator și poate retrage mesajele trimise.

Totuși, interlocutorul va fi notificat că mesajul a fost șters

Probabil că testele vor fi finalizate și în curând, având în vedere că serverul a fost operaționalizat, funcția va deveni disponibilă public.

Niciun comentariu:
Write comentarii