Cum se șterge contul WhatsApp și cum se poate dezactiva temporar



Poate pentru că ți s-a furat sau ți-ai pierdut telefonul sau poate pur și simplu pentru a trece la o altă aplicație de mesagerie instant, e posibil să-ți treacă prin gând să ștergi contul WhatsApp.

La nivel mondial nu există serviciu de mesagerie instant mai popular decât WhatsApp. Această aplicație reușește să țină conectați milioane de oameni zilnic și se bucură de un real succes datorită simplității și suportului constant și susținut pe care dezvoltatorii săi îl oferă.


Din februarie 2014, aplicația este deținută de Facebook care a cumpărat-o cu suma de 19.3 miliarde de dolari, iar din februarie 2016 a depășit un miliard de utilizatori.

Cum se șterge contul WhatsApp

În aplicație mergi la Setări > Cont > Ștergere cont și confirmă alegerea.
Atenție!! Această acțiune nu este reversibilă, confirmând ștergerea contului se vor pierde toate datele stocate, istoricul mesajelor, etc.


Citește și:

Cum se dezactivează contul WhatsApp

Pentru a dezactiva contul WhatsApp lucrurile sunt un pic mai complicate decât pentru a-l șterge, în sensul că nu poți face asta din aplicație.

Pentru dezactivare este necesară expedierea unui e-mail administratorilor aplicației, astfel:
  • Destinatar: [email protected]
  • Subiect: "Lost/Stolen: Please deactivate my account"
  • Mesaj: "Lost/Stolen: Please deactivate my account (și numărul de telefon în format internațional cu +4 sau 004 în față)"
Atenție!! Dacă nu se reactivează contul în 30 de zile acesta va fi șters permanent.

În cazul furtului telefonului, blocarea cartelei SIM nu împiedică aplicația WhatsApp să funcționeze, aceasta poate fi folosită cu o conexiune Wi-Fi.

Mai există și posibilitatea transferării contului pe un alt număr de telefon, astfel: 
  • Setări > Cont > Schimbare număr

Niciun comentariu:
Write comentarii