CONCURS: 10 licențe Premium World pe viață pentru aplicaţia Sygic GPS Navigation | Vezi cum poți câștiga una


Sygic oferă cititorilor blogului GrigDroid.ro 10 licențe Premium World pe viață pentru aplicaţia de navigare Sygic GPS Navigation.

Sygic GPS Navigation este o aplicaţie de navigare prin GPS pentru Android cu hărţi 3D offline de înaltă calitate de la TomTom care oferă navigaţie precisă cu ghidare vocală şi actualizări gratuite ale hărţilor de mai multe ori pe an. Aplicația este o soluție foarte potrivită indiferent că te afli într-o călătorie, că faci naveta sau ești șofer profesionist și răspunde tuturor nevoilor.

Principala caracteristică ce diferențiază Sygic GPS Navigation de Google Maps este navigarea cu hărți offline, fără a fi nevoie să fii conectat la internet.

Citește un articol complet despre aplicația Android Sygic GPS Navigation:

REGULAMENT CONCURS:

  • Perioada de desfășurare: 20 – 29 august 2017 (ora 20.00)
  • Like paginii Facebook GrigDroid.ro (dacă nu ai dat deja)
  • Distribuie acest articol/postare pe Facebook

  • Postează un comentariu cu numele real la acest articol cu părerea ta despre Sygic GPS Navigation (doar așa îți pot vedea adresa de email de care am nevoie pentru a-ți trimite licența)
  • Câștigătorii vor fi extrași cu random.org dintre cei care îndeplinesc cumulativ condițiile de mai sus, iar licențele vor fi trimise prin email
Cele 10 licențe Premium World sunt valabile pe viață și, în mod normal, costă 20 de euro, la promoția actuală, sau 80 de euro, preț întreg. Vezi mai jos detalii despre serviciile incluse și preț dar și cum pot fi activate.

Mult succes!!



Niciun comentariu:
Write comentarii