Noi imagini cu Sony Xperia XZ1 și detalii despre specificațiile hardware


Sony pregătește lansarea unui nou vârf de gamă Android denumit Sony Xperia XZ1 care va fi prezentat oficial cel mai probabil la conferința IFA din Berlin, eveniment ce va avea loc în perioada 1 – 6 septembrie, și ar putea fi pus în vânzare din 10 septembrie.

În acest moment avem la dispoziție câteva fotografii care ne prezintă dispozitivul aproape din toate unghiurile posibile și spulberă orice urmă de mister în ceea ce privește designul telefonului.

Totodată ni se reconfirmă prezența procesorului Snapdragon 835, ecranul surprinzător de mic cu diagonală de 5.2 inch și cu rezoluţie FullHD, camera foto principală cu rezoluție de 19MP (cu funcția Motion Eye, filmare în slow motion la 960 fps) și camera selfie cu rezoluție de 13MP.


Sony Xperia XZ1 va avea certificare IP65 şi IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf şi va dispune de aplicaţia 3D Creator care permite crearea de imagini şi clipuri video 3D.

Alte specificații posibile pentru Sony Xperia XZ1 sunt: sistem de operare Android 7.1 Nougat, jack de 3.5 mm, port USB Type-C, scanner de amprentă, difuzoare frontale și baterie de 2900 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă.

Niciun comentariu:
Write comentarii