Samsung Galaxy Note 8 se va vinde în Europa cu 999 de euro și va fi lansat în luna septembrie


Nu e un secret pentru nimeni că Samsung lucrează intens la definitivarea versiunii finale a următorului model din seria Galaxy Note. Probabil compania acordă un maxim de atenție pentru producerea acestui dispozitiv și face nenumărate teste pentru că nu și-ar mai permite un eșec asemănător celui cu Galaxy Note 7.

Informațiile existente la această dată arată că Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat în luna septembrie 2017, probabil în cazul IFA Berlin 2017 (1 – 6 septembrie).


Telefonul Android va avea un ecran Super AMOLED de 6.3 inci cu un aspect ratio de 18:5.9. Sufletul dispozitivului va fi un procesor de ultimă generație de tip Exynos 8895 sau Snapdragon 835 ajutat de 6GB memorie RAM + 64GB memorie de stocare sau 128GB spaţiu de stocare.

La capitolul foto-video vom avea o cameră foto principală duală (2 x 12 megapixeli) cu OIS. Conform tradiției seriei Note, va exista și un S Pen stylus, vor fi prezente și un senzor pentru măsurarea pulsului și un scanner de amprentă.

Samsung Galaxy Note 8 va rula cu certitudine Android 7.1.1 Nougat, fiind susținut de o baterie de 3300 mAh cu încărcare rapidă.

Culorile disponibile vor fi negru, albastru şi auriu iar prețul pentru Europa va fi unul piperat de 999 euro, însă probabil corect pentru un dispozitiv care ar trebui să ofere destul de mult pentru a compensa eșecul modelului precedent  și pentru a lăsa impresia celei mai bune experiențe premium oferită de compania Samsung în acest domeniu.

Niciun comentariu:
Write comentarii