OnePlus 5 e mai rapid decât HTC U11 și Galaxy S8, chiar dacă au toate același procesor


La o simplă căutare pe YouTube găsești zeci de teste pentru noile telefoane mobile Android, unele pentru viteză, altele pentru rezistență, pentru baterie, pentru rezistența la zgărieturi sau pentru vizibilitatea ecranului.

Unele sunt chiar interesante, ca cel despre care vorbim aici. Ne sunt prezentate trei dintre ultimele și cele mai populare flagship-uri ale momentului: OnePlus 5 vs. HTC U11 vs. Samsung Galaxy S8. Toate cele trei telefoane mobile Android dispun de același tip de procesor Snapdragon 835, diferența principală între ele fiind memoria RAM, care în cazul OnePlus 5 este de 8GB, în timp ce celelalte două au doar 4GB.


Testul constă în deschiderea succesivă a 20 de aplicații imediat după deschiderea telefoanelor, nelansate anterior, aceleași pentru fiecare telefon, și contorizarea timpului necesar pentru asta. O a doua rundă a testului verifică cât de repede pot accesa telefoanele aplicațiile deja lansate în prima rundă. Vorbim aici despre felul în care telefoanele gestionează memoria RAM și în acest caz OnePlus 5 are avantajul unei memorii RAM duble.

OnePlus 5 reușește să surclaseze competiția încă din prima rundă, dar o face și într-a doua, chiar mai nemilos. În prima rundă termină cu în 51,3 secunde, cu 3,6 secunde înaintea lui HTC U11 și cu 12,7 secunde mai repede decât Galaxy S8. În a doua rundă termină cu 9,0 secunde înainte de HTC U11, și cu 26,2 secunde înainte de S8.

Poți urmări întregul clip video mai jos.


Niciun comentariu:
Write comentarii