Google a vândut peste un milion de telefoane Pixel


Cele două telefoane Pixel, Google Pixel și Google Pixel XL, au stârnit destul entuziasm la momentul lansării și au primit destule review-uri și aprecieri pozitive în mediul on-line. Pixel sunt primele telefoane care poartă doar brand-ul Google și fac trecerea de la gama Nexus, care nu era atât de individualizată gigantului american.

Din nefericire, până în prezent, Google nu a furnizat informații despre vânzările acestor două modele de telefoane Android. Totuși, ne putem face o oarecare idee despre numărul de telefoane Pixel vândute, aruncând o privire în Magazinul Play, la satisticile despre aplicația Pixel Launcher, lansator specific și compatibil doar cu telefoanele Pixel, care nu este disponibil pentru download pe alte dispozitive.


Astfel, de curând, la rubrica instalări, s-a trecut de la intervalul cuprins între 500.000-1.000.000 la intervalul 1.000.000-5.000.000, ceea ce ne poate indica faptul că telefoanele Pixel s-au vândut în cel puțin un milion de unități, în cele aproximativ 8 luni de la lansare.

Dacă luăm de bună această cifră, am putea aprecia că Pixel și Pixel XL s-au vândut binișor și probabil interesul va fi și mai mare pentru Pixel 2.

Niciun comentariu:
Write comentarii