Odată cu Android N, Google ar putea introduce butoane de navigare redesenate și o aplicație de suport direct pentru telefoanele Nexus


Potrivit AndroidPolice, Google ne va surprinde plăcut cu încă două elemente de noutate atunci când va lansa Android N.


Google Support se va numi cel mai probabil aplicația care va intermedia legătura între specialiștii Google și utilizatorii de dispozitive Nexus. Cunoaștem deja că Nexus este singura gamă de telefoane mobile pentru care Google asigură suport în mod constant.

Cum ar fi să ai o problemă cu telefonul mobil și în lipsa unei soluții să poți intra în contact cu un specialist Google care să o rezolve?.. Și să îi poți trimite și o captură de ecran.. Minunat, desigur.

Referitor la butoanele de navigare, Google nu le-a mai făcut modificări de ceva vreme. O redesenare a acestora nu va avea un impact asupra utilizării telefoanelor ci doar asupra designului interfeței de utilizator.


Rămâne de văzut dacă cele două elemente de noutate vor fi disponibile doar pe dispozitivele Nexus ce se vor lansa odată cu Android N sau și pe cele vechi, care vor primi actualizarea.

Zvonurile nu sunt confirmate oficial de Google, iar dacă cele două noi opțiuni vor fi disponibile pe următoarea versiune de Android, probabil nu se vor prezenta chiar sub această formă.

Sursa: AndroidPolice

Niciun comentariu:
Write comentarii