Nokia 9 va fi prezentat oficial în luna ianuarie 2018 în China

Nokia 9 va fi prezentat oficial în luna ianuarie 2018 în China

Avem în sfârșit fărâme de informații despre o posibilă prezentare oficială a flagship-ului Android al companiei HMD Global ce poartă brand-ul Nokia.

În acest sens, se pare că la data de 19 ianuarie 2018 se preconizează organizarea unui eveniment oficial de prezentare în cadrul căruia Nokia 9 va fi actorul principal alături de Nokia 8, versiunea anului 2018. Ambele vor fi personalizate pentru piața din China, ceea ce presupune că vor fi echipate cel mai probabil cu ROM-uri speciale în care serviciile Google sunt înlocuite cu alternative locale.


Nokia 9 va fi vârful de gamă al seriei de telefoane Android lansate de HMD sub brand-ul Nokia, va avea un ecran cu raport de aspect 18:9 și diagonală de 5.5 inch. Procesorul va fi un Snapdragon 835 în sprijinul căruia vor veni 6GB de memorie RAM și 64/128 GB memorie de stocare, va exista o cameră principală cu o configurație duală cu doi senzori, telefonul va fi certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf iar mufa pentru căști va lipsi de data aceasta.

Se preconizează că prețul pentru dispozitiv va începe de la 560$ pentru modelul de bază și va ajunge la 635$ pentru versiunea de 6GB RAM / 128GB stocare.

Niciun comentariu:
Write comentarii