Orange oferă 20GB trafic gratuit lunar la aniversarea a 20 de ani în România


Operatorul de telefonie mobilă Orange aniversează anul acesta 20 de ani de prezență pe piața din țara noastră și, cum era de așteptat, marchează în mod inedit acest eveniment cu bonusuri și oferte pentru clienții săi.

Cu o cifră de peste 10 milioane de clienți activi, Orange a investit permanent în calitatea serviciilor sale, extinzând și dezvoltând rețeaua și lansând servicii în premieră în România ca MMS, EDGE, HD Voice și 4G+.


Bonusul și ofertele aniversare constau în:
  • 20 GB lunar timp de 2 luni pentru toți clienții, noi sau existenți, atât persoane fizice cât și juridice, utilizatori de abonamente sau cartele pre-plătite
  • 20 de zile de oferte în magazinul online, oferte ce constau în reduceri la accesorii și telefoane, bonusuri de puncte Orange Thank You, dar și alte surprize
Activarea bonusului de 20GB trafic pentru internet nu se face din oficiu ci doar la solicitarea clienților în contul on-line Orange, în perioada de activare 6 iunie – 30 iunie. Contul Orange poate fi accesat și din aplicația pentru Android Contul meu Orange pe care o găsești în Magazinul Play AICI.

Niciun comentariu:
Write comentarii