LG G5 va primi actualizarea la Android Nougat 7.0 în luna noiembrie


Bătălia actualizării flagship-urilor continuă și, de data aceasta, veștile bune vin pentru posesorii de telefoane Android LG G5.

Android Nougat 7.0, lansat de Google încă din luna august, este râvnit de mulți utilizatori de dispozitive Android non-Nexus. Actualizarea va veni cu siguranță pentru toate telefoanele de ultimă generație, indiferent de producător, însă singura necunoscută este când se va întâmpla asta.


În ultimii ani, LG a făcut progrese considerabile în ceea ce privește actualizarea telefoanelor atunci când apar actualizări majore Android și le livrează la rândul său destul de repede. Alături de LG, par să țină pasul HTC și Motorola, Samsung fiind singurul mare producător care încă nu ține ritmul.

În consecință, avem știri tocmai din Australia, de unde operatorul Optus preconizează că va livra actualizarea la Android Nougat 7.0 pentru modelele LG G5 branduite și vândute sub contract, la jumătatea lunii noiembrie.

Putem bănui că, pentru modelele vândute liber de contract, actualizarea ar putea fi livrată mai devreme.

LG G5 este un pionier în materia modularității și fiind flagshipul companiei sud-coreene va fi primul dispozitiv LG ce va fi actualizat, dacă nu luăm în calcul modelul LG V20 care se vinde la pachet cu Android Nougat.

Sursa: Optus

Niciun comentariu:
Write comentarii