Ai rămas fără memorie pe telefon? În curând Google Play Store îți va sugera ce aplicații să dezinstalezi



An de an se lansează telefoane mai performante, marii producători aduc înbunătățiri tot mai multe și mai diverse device-urilor lor, pentru a ține piept concurenței acerbe. De la o generație la alta ,telefoanele inteligente dispun de mai multă memorie de stocare, mai multă memorie RAM, ecrane de rezoluție înaltă și foarte fidele, baterii mai bune, etc.


Ce-i drept, nu am mai auzit de ceva vreme pe cineva să se plângă că spațiul de stocare de pe telefonul său nu îi mai permite să instaleze alte aplicații. Totuși sunt convins că astfel de cazuri încă există. Că este vorba de telefoane mai vechi, cu memorie mai mică, sau de telefoane mai performante, pe care utilizatorii instalează foarte multe aplicații, în realitate astfel de probleme încă există.


La aceeași concluzie a ajuns și Google care se pare că implementează un nou instrument în Google Play Store (Magazinul Play), care să dea o mână de de ajutor utilizatorului când rămâne în pană de memorie.

Se pare că gigantul lucrează la această opțiune încă de anul trecut și în timp ce unii poate au văzut-o deja la treabă, oficial se pare de abia de acum se va lansa la nivel global.

Opțiunea funcționează în cel mai simplu mod, atunci când vrei să instalezi o aplicație din magazin și nu mai dispui de spațiu suficient, Magazinul Play îți va arăta o listă cu aplicațiile deja instalate dar mai puțin utilizate, pentru a sterge din ele și a face rost de spațiu.

Niciun comentariu:
Write comentarii