Trepied Selfie stick Huawei AF14 | Review, Unboxing și Specificații

Trepied Selfie stick Huawei AF14 | Review, Unboxing și Specificații

Huawei AF14 își propune să integreze două soluții într-una, fiind trepied și selfie stick în același timp. Se spune că atunci când vrei să faci mai multe lucruri deodată nu va ieși niciunul bine, motiv pentru care în acest review îmi propun, în primul rând, să te lămuresc dacă Huawei AF14 reușește sau nu să îndeplinească cu succes cele două roluri.

Poți verifica prețul și disponibilitatea produsului aici:

Citește și:

1. UNBOXING

Vezi în clipul de mai jos cum se prezintă cutia în care se comercializează Trepied Selfie stick-ul Huawei AF14, dar și ce se găsește în interiorul acesteia:


2. PLUSURI ȘI MINUSURI

PLUSURI:
MINUSURI:
-design integrat 2-in-1
-robust, materiale de calitate superioară și finisaje frumoase
-compact și confortabil
-plug and play fără încărcare
-ușor de transportat
-raport excelent calitate/preț
-stick scurt de 60 cm complet extins
-nu se comercializează cu husă
-nu are bluetooth

3. SPECIFICAȚII

DISPOZITIV
Trepied Selfie stick Huawei AF14
Tip
-Trepied Selfie stick
Declanșator
-Pe mâner
Bluetooth
-Nu
Conectare
-mufă Jack 3.5mm
Compatibilitate
-Android 4.3+ și IOS 5.0+
Culoare
-Negru
Lățime telefoane
compatibile
-180-465 mm
Lungime strâns
Lungime extins
-18 cm
-60 cm

    4. DESIGN ȘI HARDWARE









    Huawei AF14 se prezintă ca un produs compact și ușor, având dimensiuni reduse și măsurând doar 18cm atunci când nu este extins. Circumferința mânerului este una care permite o priză ușoară și confortabilă chiar și în mâna unei femei sau a unui copil.

    Suportul pentru telefon, care permite o deschidere de maxim 465mm, poate fi pliat ușor pe mâner, contribuind și mai mult la aspectul compact al produsului. În plus, în interiorul lui poate fi prinsă și mufa jack cu care se conectează la telefon, aceasta fiind singura soluție de conectivitate, în lipsa bluetooth-ului care lipsește din dotare. Suportul devine greu de utilizat și fixat pe telefoanele care au butoanele de volum sau/și butonul power amplasate pe zona mediană a muchiilor, pentru că inevitabil va apăsa pe ele, doar dacă telefonul nu este prins mai spre unul dintre capete.


    Trepiedul pe care îl obținem prin desprinderea a trei picioare de pe axul central al mânerului, picioare care se strâng și se fixează la loc pe ax printr-un sistem magnetic, este suficient de stabil, mai ales pe suprafețe plane. Buna stabilitate a trepiedului se manifestă indiferent de gradul de înclinație al telefonului montat în suport, dar și cu selfie stick-ul extins. Cauciucul din capătul celor trei picioare îi asigură aderență pe suprafețe netede și alunecoase.

    Selfie stick-ul își joacă rolul onorabil, mai puțin în ceea ce privește lungimea maximă pe care o are. Spre deosebire de produsele convenționale lungimea sa este mai mică, atingând când este extins complet aproximativ 60cm. Butonul de acționare a camerei foto este plasat pe mâner, are un design plăcut, nu dă rateuri și se simte bine la atingere.

    5. PREȚ ȘI CONCLUZII

    Huawei AF14 reușește să îndeplinească două roluri în același timp cu un singur sacrificiu în ceea ce privește lungimea totală a selfie stick-ului. Acesta, spre deosebire de produsele convenționale, are o lungime mai mică, de doar 60cm.

    În ansamblu, raportul calitate-preț este unul foarte bun, la asta contribuind în principal aspectul compact, robustețea și materialele de calitate folosite, precum și aspectul general al unui produs de calitate.

    Verifică prețul produsului aici:

    Niciun comentariu:
    Write comentarii