Primul telefon cu scanner de amprente integrat în ecran vine de la Vivo și va fi anunțat pe 10 ianuarie

Primul telefon cu scanner de amprente integrat în ecran vine de la Vivo și va fi anunțat pe 10 ianuarie

Compania Vivo a publicat o imagine teaser cu titlul "Unlock the Future" și ne dezvăluie astfel că va prezenta pe 10 ianuarie, în cadrul CES 2018, primul smartphone cu un cititor de amprente integrat în ecran.

Ideea integrării scannerului pentru amprente în ecranele telefoanelor mobile dăinuește de multă vreme în mediul online. Unul dintre motive este acela că simpla sa implementare atrage prin spectaculozitate iar cel de-al doilea motiv ar ține de utilitatea sa. Odată cu ecranele tot mai mari și ramele tot mai înguste, s-a pierdut spațiul necesar găzduirii scanner-ului pe partea frontală a telefoanelor, el fiind mutat pe partea din spate, unde devine mai greu de accesat, mai ales dacă telefonul nu este ținut în mână.


Spre sfârșitul lunii iunie 2017, după ce Qualcomm a anunțat primul astfel de scanner pentru amprente pentru prima jumătate a anului 2018, Vivo și-a anunțat deîndată intenția de a-l implementa, iar inevitabilul se va produce zilele următoare.

Probabil vom mai avea și alte surprize din aceeași categorie în cadrul CES 2018, mai ales că și Synaptics a promis un telefon cu un cititor de amprente pe ecran.

Telefonul promis de Vivo va rula cu siguranță sistemul de operare Android în versiunea 8.0 Oreo.


Niciun comentariu:
Write comentarii