Galaxy S9 și S9 Plus se vor lansa pe 26 februarie, vor fi puse în vânzare pe 16 martie și vor avea aceleași baterii ca seria S8


Până în ziua prezentării oficiale, știrile și zvonurile despre Samsung Galaxy S9 și S9 Plus vor fi titrate cu litere mari și vor capta toată atenția fanilor.

Despre cele două noi telefoane, vârf de gamă pentru anul 2018 al seriei Galaxy S, avem informații noi care vin din surse diferite.

În primul rând, după ce ni s-a confirmat că prezentarea oficială va avea loc în cadrul MWC 2018, spre sfârșitul lunii februarie, Evan Blass, cunoscut pentru infromațiile sale exclusiviste de pe Twitter,  anunța că S9 va deveni oficial pe 26 februarie. Precomenzile vor începe doar trei zile mai târziu, pe 1 martie, iar vânzarea propriu-zisă la nivel global va începe pe 16 martie.


În același timp, Agenția Națională pentru Telecomunicații din Brazilia (ANATEL) și-a publicat certificatele pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus. Din cele două documente reies informații importante despre bateriile cu care cele două telefoane vor fi echipate.

S9 va avea o baterie de 3.000mAh, în timp ce modelul S9 Plus va va dispune de 3.500mAh, la fel ca cele două modele din seria Galaxy S de anul trecut. Chiar și așa, autonomia noilor flagship-uri va fi superioară datorită echipării lor cu ultima generație de procesoare disponibilă, respectiv Snapdragon 845 și Exynos 9810, care promit o eficiență energetică mai bună cu 30%.

Noua serie Galaxy S va avea difuzoarele stereo și camera duală pentru versiunea Plus. Cel mai mic va avea doar o cameră de 12 MP, dar va veni cu o diafragmă variabilă care comută între f / 1,5 și f / 2,4.



Niciun comentariu:
Write comentarii