Proiectarea noului LG G7 începe de la zero la comanda vicepreședintelui companiei

Proiectarea noului LG G7 începe de la zero la comanda vicepreședintelui companiei

Divizia de telefoane mobile a companiei LG face eforturi pentru a resuscita acest segment al afacerii și pentru a recâștiga suficienți clienți astfel încât să șteargă nereușita ultimelor două flagship-uri, LG G5 și G6.

Succesul lui LG G7 ar putea fi garantat de un atu unic în fața concurenței și fix asta nu a reușit să creeze până acum echipa care se ocupă de dezvoltarea noului telefon Android al celor de la LG. În vreme ce LG G5 a introdus pe piața Android un oarecare concept de semi-modularitate iar LG G7 a adus un ecran cu un nou raport de 18:9, pentru LG G7 coreenii nu au avut până acum prea multe idei.


Acestea fiind spuse, LG G7 va trebui să mai aștepte o vreme și de unde eram obișnuiți ca noile lansări din seria G să aibă loc anual spre sfârșitul lunii februarie în cadrul MWC, de data aceasta LG G7 va mai întârzia. "Vom dezvălui noi smartphone-uri când va fi necesar, dar nu o vom face doar pentru că o fac și alții", a declarat vicepreședintele LG Electronics, Cho Sung-jin.

Același Cho Sung-jin ar fi ordonat reluarea de la zero al întregului proces de dezvoltare al modelului G7 pentru a se crea un alt concept și noi atuuri pentru a recâștiga piața.

Referitor la zvonurile din ultima perioadă cum că LG va renunța la seria G pentru un rebrending, acestea au fost infirmate de același oficial care a sugerat că firma va păstra modelele existente și va dezvălui mai multe variante ale seriei G și V în viitor.

Niciun comentariu:
Write comentarii