Un nou buton de snooze al Facebook poate ascunde postările prietenilor enervanți timp de 30 de zile


Un nou buton de snooze al Facebook poate ascunde postările prietenilor enervanți timp de 30 de zile

După ce a fost testată o perioadă îndelungată, începând de prin luna septembrie, de curând Facebook a făcut publică, pentru toți utilizatori, inclusiv în aplicația Android, o nouă opțiune denumită Snooze pentru 30 de zile.

Cu ajutorul acestui instrument poți ascunde temporar postările unor prieteni, paginilor pe care le urmărești și le-ai dat like sau chiar și grupurilor în care ești înscris, pentru o perioadă de timp predefinită pentru 30 de zile, astfel încât să poți curăța temporar actualizările din feedul tău.


Opțiunea poate fi accesată și activată la fel de ușor ca și Ascunde postarea sau Nu mai urmări, care permite eliminarea definitivă a actualizărilor unui utilizatoror sau ale unei pagini din cronologie. În locul acestor două opțiuni, acum poți folosi Snooze pentru 30 de zile.

Ascunderea temporară a postărilor se face pe o perioadă de 30 zile, fără ca numărul acestora să poată fi modificat la activare, dar poate fi dezactivată oricând. Noua opțiune nu este un update foarte important, dar poate fi foarte utilă în cazurile în care cineva exagerează cu un anumit tip de postări, sau pur și simplu face spam.


Niciun comentariu:
Write comentarii