Buy Back Huawei Mate 10 Pro în decembrie la eMag. Poți primi până la 400 de lei reducere în plus față de valoarea telefonului vechi


În contextul sărbătorilor de iarnă, eMag organizează pe parcursul lunii decembrie o campanie promoțională tocmai bună pentru a-ți face sau pentru a face cadou un telefon Android de la Huawei - Huawei Mate 10 Pro.

În cadrul campaniei Buy Back Huawei Mate 10 Pro poți primi până la 400 de lei reducere în plus față de valoarea telefonului vechi.


Te prezinți cu telefonul tău vechi sau cu tableta într-unul din showroom-urile eMag din București, Ploiești, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Arad, Oradea, Galați, Sibiu sau Iași unde acesta va fi evaluat pentru a i se determina valoare în funcție de starea lui. Apoi vei primi un voucher cu valoarea la care a fost evaluat de consultanții eMag și, în plus, mai primești un voucher de extra-reducere în valoare de 400 de lei, care poate fi folosit pentru a reduce și mai mult prețul unui Huawei Mate 10 Pro.

Mate 10 Pro integrează primul procesor Huawei din lume cu Inteligenţă Artificială, Kirin 970, şi noul sistem Leica dual-camera, cu tehnologii AI, precum AI Object Recognition. Telefonul dispune de ecran AMOLED cu diagonală de 6 inch, cu un raport de aspect de 18:9. Vezi toate detaliile campaniei accesând link-ul de AICI.

Niciun comentariu:
Write comentarii