Producția telefonului Samsung Galaxy S9 va începe din luna decembrie și nu va incorpora un scanner pentru amprente sub ecran

Producția telefonului Samsung Galaxy S9 va începe din luna decembrie și nu va incorpora un scanner pentru amprente sub ecran

Conform unei publicaţii din Coreea de Sud, Samsung ar fi renunţat la integrarea scanner-ului pentru amprente sub ecranul modelului Galaxy S9 și va începe producția în masă a acestuia în luna decembrie, când va începe și producția noilor procesoare Snapdragon 845 de la Qualcomm.

Așadar, speculațiile pe seama specificațiilor hardware pe care noul flagship al companiei Samsung le va incorpora continuă și de data aceasta se bate monedă pe locul unde va fi amplasat acest senzor pentru citirea amprentei.


În ultimii ani, Samsung ar fi tot încercat să incorporeze scanner-ul pentru amprente sub ecran dar nu a reușit din cauza dificultăților tehnice. Pe măsură ce ramele din jurul ecranului telefonelor devin mai subțiri, cu un raport screen-to-body mai mare, Samsung se străduiește să găsească locuri pentru a instala modulele și senzorii, care anterior erau instalați sub aceste rame.

Citește și:
În consecință, s-ar putea adopta soluția pe care o folosește Sony la Xperia, prin apmlasarea scanner-ului pe o muchie laterală, sau va fi poziționat tot pe partea din spate a carcasei, însă cu o altă amplasare față de cazul Galaxy S8, pentru a nu mai fi confundat cu camera foto.

Se preconizează că Galaxy S9 va avea cameră foto duală, procesor Snapdragon 845, 6GB memorie RAM şi un ecran de 5.8 sau 6.2 inch.

Niciun comentariu:
Write comentarii