Digi Mobil își actualizează oferta de telefoane cu modele noi compatibile Voce 4G (VoLTE) și Voce Wi-Fi (VoWiFi), inclusiv Galaxy Note 8

Digi Mobil își actualizează oferta de telefoane cu modele noi compatibile Voce 4G (VoLTE) și Voce Wi-Fi (VoWiFi), inclusiv Galaxy Note 8

Digi Mobil și Allview anunță modelele de telefoane care vor fi compatibile începând din decembrie și ianuarie cu serviciile Voce 4G (VoLTE) și Voce Wi-Fi (VoWiFi): noile modele din gama Infinity, dar și P7 Lite și P9 Life, produse noi în oferta Digi Mobil, iar dintre modelele existente, P4 Pro, P7 Pro și X3 Soul Style.

În acest fel, operatorul Digi Mobil își actualizează practic oferta de telefoane mobile adăugând inclusiv telefonul Samsung Galaxy Note 8 dar și alte telefoane Allview, mult așteptate de cei în căutarea unui nou telefon mobil Android.

Digi Mobil oferă un sistem de achiziție în rate a telefoanelor mobile prin intermediul ING.


Noile servicii Voce 4G (VoLTE) și Voce Wi-Fi (VoWiFi) sunt gratuite și pot fi activate pentru toate abonamentele din portofoliu pe dispozitive compatibile.

Prin intermediul serviciului Voce 4G (VoLTE), utilizatorii Digi Mobil beneficiază de conectarea foarte rapidă a apelului, timpul de așteptare din momentul inițierii apelului și până în momentul în care e apelat telefonul unui destinatar din rețea, care utilizează tot Voce 4G, scăzând sub două secunde. În același timp, convorbirile prin rețeaua 4G au o calitate și o claritate a sunetului mult mai bune.



Niciun comentariu:
Write comentarii