A început actualizarea la Android Oreo 8.0 pentru Sony Xperia XZ și Xperia XZs

A început actualizarea la Android Oreo 8.0 pentru Sony Xperia XZ și Xperia XZs

Compania japoneză Sony a început să distribuie actualizarea la Android 8.0 Oreo pentru Xperia XZ și Xperia XZ.

Progresul actualizării dispozitivelor Sony la ultima versiune a sistemului de operare Android este unul demn de invidie din partea concurenței și asta în ciuda faptului că vânzările de telefoane mobile inteligente Sony merg mai prost ca niciodată. Îți reamintesc că acum aproximativ o lună Sony Xperia XZ Premium a primit deja update-ul la Android 8.0 Oreo, iar acum este rândul Xperia XZ și Xperia XZs.

Citește și:
Noul software are numărul de versiune 41.3.A.0.401 iar fișierul OTA pentru update are aproximativ 1.2GB așa că asigură-te că îl descarci folosind o conexiune Wi-Fi. Această actualizare include și în patch-urile de securitate pentru luna noiembrie.


Așa cum se observă în capturile de ecran de mai jos, printre noutățile pe care la aduce Android Oreo se numără funcții ca Reminders (pentru email-uri, mesaje și sarcini nefinalizate), Xperia Actions care va sugera setări adaptate pentru fiecare utilizator în parte, funcția autofill, sugestii smart text, dar și o îmbunătățire a shortcut-urilor.

Aceeași versiune software ar trebui să fie disponibilă în curând și pentru Xperia X Performance, pentru că Sony a promis că și acesta va fi actualizat până la sfârșitul anului.

Ca de obicei, actualizarea nu va fi distribuită dintr-o dată pentru toți utilizatorii ci se va face progresiv în funcție de regiuni. Nu cred că va trece foarte mult timp până când va fi disponibilă și în Romania iar o verificare manuală a disponibilității o poți face în setările telefonului.


Niciun comentariu:
Write comentarii