Toate telefoanele Nokia vor fi actualizate la Android Oreo 8.0, inclusiv Nokia 3


Toate telefoanele Android de la Nokia vor fi actualizate la Android 8.0 Oreo și informația vine chiar de la Juho Sarvikas, Chief Product Officer la HMD Global, compania care deține drepturile asupra brandului Nokia.

Acesta a postat un tweet în care confirmă că Android Oreo, ultima versiune a sistemului de operare pentru dispozitive mobile dezvoltat de Google, va fi disponibil pe toate dispozitivele sale, fără a face vreo referire la vreo perioadă de timp.


Când au prezentat oficial Android Oreo, oficialii Google au menționat că Nokia și alte companii sunt pregătite să lanseze sau să upgradeze noile lor dispozitive.
HMD Global livrează pe telefoanele sale Nokia o versiune Android foarte apropiată de cea de stoc, fără modificări prea consistente ale interfeței de utilizator și fără bloatware. Printre altele, asta le oferă și avantajul de a putea livra actualizări mai repede. Oricum, compania a promis actualizări ale sistemului de operare pentru cel puțin doi ani, deci, Nokia 3, 5, 6 și 8 vor fi actualizate și la următoarea versiune Android ce se va lansa în 2018.

Niciun comentariu:
Write comentarii