Dezvăluiri cu privire la specificațiile Google Pixel 2 și Pixel XL 2 cu 6 zile înainte de lansare - nu au slot pentru SIM

Google Pixel 2 și Pixel XL 2

Când mai sunt doar 6 zile pâna la prezentarea oficială a celor două telefoane Google ale anului 2017, primim o veste care atrage atenția negreșit și vorbim aici despre faptul că acestora nu le va lipsi doar mufa audio jack, ci și slotul pentru SIM.

Potrivit informațiilor zvonite astăzi, Pixel 2 și Pixel XL 2 vor avea o cartelă SIM încorporată (eSIM), astfel încât nu va fi nevoie de un SIM fizic. Sună bine, dar asta va aduce o serie de limitări privind compatibilitatea cu operatorii de telefonie mobilă care nu suportă o astfel de tehnologie.

Totuși, încă mai putem spera că informația este greșită sau că pe lângă eSIM va exista și un slot dedicat.


Pixel 2 și Pixel 2 XL vor folosi chipset-uri Snapdragon 835, vor avea 4 GB de memorie RAM și difuzoare stereo pe partea frontală.

Când vine vorba de ecrane, Pixel 2 va avea un ecran de 1080p, în timp ce modelul XL va avea rezoluție QHD și un ecran mai mare cu muchiile superioare și inferioare mult mai înguste, cu un raport screen-to-body cuprins între 80 și 85%. Ambele telefoane vor folosi sticla Gorilla Glass 5 și vor fi certificate IP67 pentru rezistență la apă și praf.

Cele două telefoane Android vor avea baterii de 2.700 mAh respectiv 3.250 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și spațiu de stocare de 64GB și 128GB, suplimentat cu spațiu de stocare Google Cloud nelimitat până în 2023.

Pentru foto-video va exista un senzor cu OIS și procesor de imagine Google Imagining Chip. De asemenea vor exista și muchiile laterale sensibile la presiune Active Edge (la fel ca în cazul Edge Sense la HTC U11).

Google Pixel 2 și Pixel XL 2

Dezvăluiri cu privire la specificațiile Google Pixel 2 și Pixel XL 2

Niciun comentariu:
Write comentarii