OnePlus 5 se va lansa vara aceasta și se pare că va avea 8GB memorie RAM

După OnePlus 3 și OnePlus 3T, lansate anul trecut la un interval de timp foarte scurt unul de celălalt, anul acesta compania OnePlus a confirmat pentru vara aceasta un nou telefon și va fi vorba despre OnePlus 5, în legătură cu care chinezii nu au dat alte detalii.

Referitor la saltul de la 3 la 5 aceștia au răspuns făcând referire la tradițiile din China, potrivit cărora numărul 4 este considerat ca aducător de ghinion.

După cum era de așteptat, OnePlus nu a dezvăluit încă niciun detaliu specific cu privire la flagship-ul din 2017, dar am avut mai multe zvonuri în ultima perioadă. Aceste zvonuri sugerează că OnePlus 5 va avea o configurație cu cameră principală duală, procesor Snapdragon 835 și un ecran QuadHD, adică o rezoluție mai mare decât în cazul OnePlus 3/3T.


OnePlus și-a câștigat reputația de a livra unele dintre cele mai apreciate dispozitive de pe piață și să sperăm că va urma trendul și cu OnePlus 5.

OnePlus 3 a fost unul dintre primele dispozitive lansate cu 6GB memorie RAM, deci nu ar fi surprinzător să vedem că OnePlus 5 va veni cu 8GB memorie RAM. 

O captură de ecran care circulă pe internet și care surprinde pagina "About" a unui presupus OnePlus 5 dezvăluie că acesta va avea 8GB memorie RAM și 128GB memorie de stocare. Se mai observă că este vorba de versiunea pentru China a dispozitivului, pentru că avem de-a face cu interfața HydrogenOS bazată pe Android 7.1.2 Nougat și nu OxygenOS, cum se întâmplă în cazul versiunilor internaționale.


Personal tind să dau mai multă crezare unei configurații cu 6GB memorie RAM, pentru simplul motiv că 8GB ar fi deja prea mult pentru sistemul de operare Android și chiar inutili.

Niciun comentariu:
Write comentarii