Zvonuri despre OnePlus 5: cameră duală, 8GB memorie RAM, procesor Snapdragon 835, toate la un preț de sub 500$


Telefoanele Android de la OnePlus sunt comercializate sub deviza flagship killer, oferind hardware și dotări de ultimă generație, sistem de operare bine optimizat, minim costumizat și adaptat la cerințele utilizatorilor, totul la un preț imbatabil.

Contrar așteptărilor, după OnePlus 3 și OnePlus 3T, ultimele două flagship-uri de anul trecut, anul acesta nu vom avea un OnePlus 4, ci un OnePlus 5. Motivul este faptul că în China cifra 4 este considerată una cu ghinion, deoarece seamănă cu simbolul/litera care desemnează cuvântul moarte.


Acum OnePlus 5 a rămas printre puținele cele mai așteptate și încă neprezentate telefoane Android de anul acesta. Cel mai probabil telefonul va fi prezentat în a doua jumătate a anului, așa cum se va întâmpla și cu Pixel 2 de la Google.

Pentru a-și păstra titlul de flagship killer, OnePlus 5 va trebui să surprindă și la capitolul RAM și la capitolul procesor, dar va trebui să se adapteze tendințelor și în ceea ce privește ecranul (margini înguste, muchii curbate, etc), dar și camera foto.

Așa cum OnePlus 3T a fost primul telefon Android cu 6GB RAM, zvonurile despre OnePlus 5 arată că va avea 8GB RAM (personal nu cred asta), dublu față de actualele flagshipuri. De asemenea, vom avea o cameră principală duală și ultima generație de procesoare de la Qualcomm - Snapdragon 835, toate la un preț sub 500$.

Sursa: phoneradar

Niciun comentariu:
Write comentarii