LG G6 ajunge în mâinile lui JerryRigEverything. Vezi aici cum rezistă la tortură [Video]

La aproximativ 5 săptămâni de la prezentarea oficială, LG G6 nu scapă de testele lui JerryRigEverything și este supus la acte de tortură fără milă. 

Noul flagship al companiei LG este zgăriat, îndoit și ars cu flacăra de la brichetă iar rezultatele sunt satisfăcătoare sau chiar bune.


Astfel, ecranul protejat cu sticlă Gorilla Glass 3 se zgărie abia la folosirea unui vărf ascuțit cu duritate de nivel 6 pe o scară de la 1 la 9, nivel la care cedează cam toate eranele de ultimă generație. Sticla de pe spatele dispozitivului este la fel de rezistentă iar sticla ce protejează camera foto duală face față cu brio la zgărieturi. Scannerul pentru amprente se zgărie foarte ușor cu vărful unui cutter dar continuă să funcționeze.

Sub acțiunea directă a flăcării de la brichetă, pixelii ecranului mor (se înegresc) destul de repede, însă își revin la fel de rapid.

Când vine vorba de testul de îndoire, LG G6 rezistă fără probleme și nu rămâne cu niciun fel de urmă. Se pare că sticla de pe spatele telefonului ar fi cumva introdusă pe sub ramele metalice laterale pentru a îmbunătăți rezistența exact la acest capitol.

Niciun comentariu:
Write comentarii