HTC Ocean va avea carcasă cu margini sensibile la presiune și procesor Snapdragon 835

Următorul flagship al companiei taiwaneze HTC va fi o adevărată bestie. HTC Ocean sau HTC U, pentru că acestea sunt denumirile zvonite deocamdată, ar urma să fie prezentat oficial în a doua jumătate a lunii aprilie, dar până atunci, cei de la Android Headlines au pus mâna pe niște informații calde care par să spulbere toate secretele noului telefon.

Vorbim de niște materiale de prezentare a produsului în care ne sunt dezvăluite cam toate specificațiile telefonului Android cu care HTC va încerca o revenire spre topul producătorilor de telefoane inteligente.


Astfel, aflăm că HTC Ocean va avea ramele carcasei sensibile la presiune și asta va permite implementarea unor funcții interesante, cum ar fi deschiderea camerei foto în timp ce ecranul este stins, doar prin strângerea telefonului în mână cu o anumită forță.

O altă funcție interesantă ce va fi prezentă pe acest telefon este activarea automată a modului HDR+ în camera foto, atunci când este nevoie, în funcție de condițiile exterioare. HTC Ocean va folosi ultima generație de procesoare de la Qualqomm - Snapdragon 835, cel folosit și pe anumite modele Galaxy S8 și S8+. Va avea 4 microfoane ce vor permite înregistrarea de sunet surround, două difuzoare pentru sunet stereo, o baterie de 3000 mAh, scanner pentru amprente integrat în tasta Home, ecran de 5.5 inch cu sticlă Gorilla Glass 5 și va rula Android Nougat 7.1.

Niciun comentariu:
Write comentarii