Zero costuri suplimentare în roaming pentru clienții Vodafone. Beneficiile naționale vor putea fi folosite și în UE

Viitorul sună bine pentru clienții Vodafone. Operatorul de telecomunicații continuă campania prin care aniversează 20 de ani de prezență pe piața din România și oferă în premieră pentru țara noastră o super ofertă pentru roaming.

Astfel, clienții persoane fizice, indiferent că folosesc abonamente sau cartele preplătite, vor putea folosi de acum toate beneficiile naționale de minute și date pe teritoriul statelor membre UE plus Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, adică în Spaţiul Economic European. În plus, apelurile primite în același Spaţiu Economic European vor fi gratuite iar costurile de roaming sunt practic eliminate.


Din păcate, oferta nu este valbilă pentru absolut toți clienții persoane fizice ci doar pentru clienţii noi şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro, precum şi pentru cei care îşi activează extra-opţiuni la cartele preplătite începând de la 8 euro. 

Pentru persoane juridice/companii, cel mai recent portofoliu de abonamente Vodafone România oferă, de asemenea, posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile de minute şi de date incluse şi în ţările din Spaţiul Economic European.

Andrea Rossini (Director Consumer Business Unit în cadrul Vodafone România) a declarat că Vodafone devine astfel prima rețea care le oferă clienților flexibilitatea de a comunica în Europa în aceleași condiții ca în România și bucuria de a se simți exact ca acasă.

Sursa: economica.net

Niciun comentariu:
Write comentarii