Nu îți cumpăra noul Nokia 3310 (2017) dacă ești în rețeaua DigiMobil. Telefonul funcționează doar in rețele 2G

Poate ești și tu unul dintre fanii celebrului Nokia 3310 și poate că lansarea noului Nokia 3310, varianta anului 2017, îți stârnește suficiente sentimente de nostalgie pentru a te face să îți cumperi unul.


Nokia 3310 a scris istorie pe piața telefoanelor mobile, fiind un telefon extrem de rezistent, fiabil și cu o baterie ce-i asigura zile întregi de funcționare.

Odată cu relansarea celebrului brand, HMD Global, care a achiziționat licența de folosire pentru următorii 10 ani, a decis relansarea acestui telefon, probabil mai mult că o strategie de marketing.

Telefonul se pare că se bucură de un real succes, precomenzile fiind mai multe decât era de așteptat, mai ales în Anglia.

Prezentat oficial pe 26 februarie, noul Nokia 3310 (2017) poate fi achiziționat deocamdată doar la precomandă la prețuri de aproximativ 50€ și funcționează doar in rețele mobile 2G.

La noi in țară, DigiMobil nu folosește benzile 2G și asta pentru că este cel mai nou operator intrat pe piața. Ceilalți 3 operatori, Vodafone, Orange și Telekom, care dispun și de aceste frecvențe, nu au anunțat planuri de renuntare la ele, însă probabil că eliminarea lor este o chestiune de timp, în funcție de cât de repede va fi implementat standardul 5G.

Niciun comentariu:
Write comentarii