Probleme cu microfonul pentru Pixel și Pixel XL. Google este la curent și confirmă existența unor probleme hardware pe unele dispozitive

Pixel și Pixel XL, prezentate ca telefoane "made by Google", fac tranziția de la gama Nexus și reprezintă proiecția imaginii companiei ce dezvoltă sistemul de operare Android asupra telefoanelor mobile, din perspectiva sa.

Chiar dacă cele două telefoane au primit nenumărate review-uri pozitive de la nume mari in domeniu, personal, fără a face alte aprecieri pentru că le păstrez pentru review-ul pe care îl voi publica in câteva zile, consider că Pixel nu face banii. Este cel mai scump telefon din clasa premium, nu va gândiți la clasa de lux pentru că acolo altele sunt prețurile, și nu se dovedește deloc a-și merita acest loc.


Revenind, se pare că în ultima vreme au fost raportate nenumărate probleme cu microfoanele telefonului, ceea ce duce la lipsa sunetului in timpul apelurilor dar și în timpul înregistrării video.

Problema a fost dezbătută pe forumul de support Google și se pare că este cauzată de un defect hardware la unul dintre cele trei microfoane.

În consecință, Google recomandă și își asumă înlocuirea telefoanelor aflate în garanție și admite că problema este întâlnită pe mai puțin de 1% din dispozitivele fabricate înainte de luna februarie, pentru că pe celelalte problema a fost remediată.

Să nu uităm de problemele cu camera foto pe care Google a promis că le va remedia prin corecții la nivel de software dar de care unii utilizatori încă se plâng.

Niciun comentariu:
Write comentarii