Samsung Galaxy S7 și S7 Edge vor primi actualizarea la Android Nougat 7.0 în Europa începând cu 17 ianuarie


Informațiile existente deja încă de anul trecut indicau o posibilă actualizare a telefoanelor Samsung Galaxy S7 și S7 Edge la Android Nougat pentru luna ianuarie. În plus testele beta ale noii versiuni de software au fost finalizate și nimic nu mai poate opri inevitabilul, actualizarea e la câteva zile distanță.

Astăzi avem un screenshot al unui mesaj primit de un beta tester din partea Samsung Turcia, în cuprinsul căruia actualizarea la Android Nougat 7.0 este anunțată pentru data de 17 ianuarie. Da, Nougat 7.0 și nu 7.1.1. Samsung a ales astfel probabil pentru că în cel de-al doilea caz procesul s-ar fi prelungit, ținând cont că versiunea Android 7.1.1 a fost publicată de Google la începutul lunii decembrie 2016.


Procesul de actualizare se va realiza în etape, așa cum ne-am obișnuit deja. În prima zi actualizarea va fi livrată doar unei părți dintre utilizatori, urmând ca în zilele următoare să fie livrată treptat și celorlalți.

Dacă nu primești în mod automat notificarea pentru actualizarea OTA (over-the-air) poți verifica manual disponibilitatea ei începând cu 17 ianuarie în setările telefonului>despre telefon>actualizare software.

Niciun comentariu:
Write comentarii