Noi imagini cu LG G6 care ne oferă informații importante înainte de lansare


LG G6 va fi prezentat pe 26 februarie în ziua premergătoare începerii MWC Barcelona, dar până atunci mai avem timp suficient pentru a acorda atenție zvonurilor și speculațiilor cu privire la acesta.

Citește și:

De data aceasta avem două fotografii care ne prezintă în detaliu partea superioară din fața telefonului. Acestea ne confirmă designul unibody metalic cu baterie nedetașabilă, ecranul plat și marginea superioară foarte îngustă. Despre marginile laterale nu putem spune că sunt extrem de înguste însă telefonul arată elegant.


Observăm pe muchia dreaptă că sertarul pentru SIM este destul de lat și asta ne duce cu gândul la prezența unui slot pentru microSD în vederea măririi capacității de stocare. Totodată ar putea fi vorba și despre un model dual-SIM. 

Pe muchia stângă se remarcă prezența butoanelor de volum și nici urmă de buton power, care cel mai probabil va fi poziționat pe partea din spate a telefonului, așa cum ne-a obișnuit LG.

Despre LG G6 mai știm că va veni cu un ecran de 5.7 inch mai lat, cu o tehnologie nouă proprie LG, care va asigura un consum mult mai mic de energie dar și că va fi rezistent la apă și praf. Prezența unei camere principale duală nu surprinde, pentru că și predecesorul său avea o astfel de dotare.
Sursa: TheVerge, underkg

Niciun comentariu:
Write comentarii