LG G6 ar urma să fie lansat pe 10 martie și va avea în premieră un ecranLCD cu rezoluție QHD de 18:9 și 5.7 inch


Strategia LG pare a fi cu tot dinadinsul de a lansa următorul flagship din seria G înainte de Samsung Glaxy S8. Despre acesta din urmă sunt zvonuri că va fi lansat în luna aprilie în timp ce ultimele informații despre LG G6 ne indică faptul că va fi lansat pe 10 martie.

Ținând cont că LG G5 nu a fost un mare succes, compania sud-coreeană a decis să renunțe la conceptul de modularitate pentru G6. Totodată, G6 va avea în premieră un ecran de tehnologie LCD cu o rezoluție QHD, un aspect ratio de 19:8 (ceea ce îl face neobișnuit de lat), o dimensiune de 5.7 inch și o densitate a pixelilor de 564 ppi și va fi produs chiar de LG. Ecranul LCD nu este unul obișnuit ci inovează prin lipsa panoului tactil. Se pare că ecranul nu va fi doar mai luminos cu 10% și mult mai bine vizibil în lumina directă a soarelui, dar va consuma cu 30% mai puțină energie și va avea incluși senzori tactili în fiecare celulă LCD. LG laudă inovația ca aducând un răspuns mai rapid la atingere iar prin prisma lipsei panoului tactil obișnuit, ecranul câștigă 1mm din grosime dar permite și margini mai subțiri.


Cu elememtele inovatoare la nivel de tehnologie a ecranului cu care va fi livrat G6, LG pare din nou să țintească împotriva Galaxy S8, despre care se zvonește că va avea de asemenea un ecran inovator cu un screen-to-body ratio de 90%.

Referitor la lansarea din 10 martie, aceasta va fi inițial doar pentru Coreea de Sud, urmând ca la scurt timp telefonul să fie disponibil la nivel internațional. Premergător, G6 va fi prezentat  pe 26 februarie în Barcelona, cu o zi înainte de startul oficial al MWC Barcelona.

De la LG G6 ne mai așteptăm la un procesor Snapdragon 835, la cel puțin 6GB memorie RAM, la o baterie mai puternică nedetașabilă, rezistență la apă și praf și suport pentru încărcare wireless.

Niciun comentariu:
Write comentarii