Android Wear 2.0 se va lansa la începutul lunii februarie


Google a anunțat Android Wear 2.0 încă din luna mai 2016 și de atunci avem un program beta asemănător celui pentru Android Nougat, in cadrul căruia au fost publicate mai multe versiuni Developer Preview.

De la bun început, versiunea finală Android Wear 2.0 se preconiza că va fi publicată la sfârșitul anului 2016, însă evoluția nu a decurs conform planurilor și aceasta a fost amânată pentru începutul anului 2017.


Citește și:

Printr-un e-mail transmis dezvoltatorilor de aplicații pentru platforma sa de operare pentru ceasuri inteligente, Google îi anunță că versiunea finală Android Wear 2.0 va fi publicată la începutul lunii februarie, motiv pentru care le sugerează să își actualizeze aplicațiile.

Printre cele mai importante noutăți introduse de noua versiune Android Wear se numără magazinul Play Store propriu. Astfel, nu va mai fi necesară folosirea telefonului pentru a gestiona aplicațiile instalate pe ceas.
Google a confirmat că va lansa două ceasuri inteligente sub brandul propriu care vor fi primele dispozitive de acest gen ce vor rula Android Wear 2.0. Telefoanele Nexus și Pixel au fost întotdeauna lansate imediat după publicarea unei noi versiuni Android și probabil că în același trend și cele două ceasuri vor fi lansate după ce vom avea o versiune finală Android Wear 2.0. 

Februarie se anunță interesant pentru segmentul wearables.

Niciun comentariu:
Write comentarii