Samsung Galaxy S8 ar putea fi livrat cu 6GB memorie RAM și 256GB memorie internă


Zvonurile despre S8, viitorul model Samsung din seria Galaxy S, indică până acum prezența unei camere principale duală, micșorarea marginilor superioare si inferioare la un maxim posibil, inclusiv prin eliminarea clasicului buton Home și repoziționarea scanerului de amprente sub ecran, cu taste de navigare ce vor deveni virtuale. De asemenea vorbim despre două modele, ambele cu eran Edge, dar de dimensiuni diferite, ce urmează a fi lansate în jurul datei de 26.02.2017 la MWC din Barcelona.


Samsung pune cu siguranță o miză mare pe modelul Galaxy S8 cu care probabil speră să spele din rușinea Galaxy Note 7, urmărind cumva să surprindă cu ceva spectaculos pentru a recâștiga încrederea clienților.

Ultimele zvonuri indică prezența pe modelele Galaxy S8 a unei memorii RAM de 6GB și a unei memorii interne de stocare de 256GB. O astfel de decizie poate fi considerată de așteptat având în vedere că Glaxy Note 7 nu s-a bucurat de astfel de dotări iar despre Galaxy S7 se spune că suferă de memorie RAM din cauza TouchWiz.

Rămâne de văzut dacă cei 256GB memorie internă vor fi o dotare standard la toate variantele modelului sau vor fi limita maximă la varianta mai scumpă.

Sursa: TechTastic

Niciun comentariu:
Write comentarii