Versiunea finală Android Nougat 7.1.1 va fi distribuită pentru telefoanele Nexus 6P începând cu 6 decembrie 2016


După lansarea la începutul lunii octombrie a telefoanelor Pixel cu Android 7.1 preinstalat dar disponibil numai pentru acestea, spre sfârșitul aceleași luni, Google a lansat  programul beta Android 7.1 Developer Preview pentru telefoanele Nexus, la fel ca în cazul Android Nougat 7.0.


Android 7.1 Developer Preview a avut parte până acum de două versiuni Developer Preview 1 și Developer Preview 2, aceasta din urmă fiind disponibilă de doar câteva zile.

Google anunțase încă de la debutul programului că versiunea finală Android 7.1 va fi publicată în luna decembrie și iată că operatorul Vodafone Australia  a publicat informații on-line din care rezultă că aceasta va fi distribuită pentru Huawei Nexus 6P începând cu 6 decembrie, cel puțin în Australia. Dispozitivele Nexus 6P vor primi actualizarea treptat, în etape. 

Versiunea finală Android 7.1 va fi livrată și pentru Nexus 6, Nexus 5X, Nexus Player, Nexus 9, Pixel C și Android One, însă nu există mai multe informații despre momentul când se va întâmpla asta.



Niciun comentariu:
Write comentarii