HTC 10 primește actualizarea la Android Nougat 7.0 în SUA, în curând și în Europa


Posesorii de HTC 10 din Statele Unite primesc drept cadou de Ziua Recunoștinței actualizarea dispozitivului lor la Android Nougat 7.0. Anunțul a fost făcut de compania taiwaneză pe contul de Twitter @HTCUSA, cu precizarea că actualizarea va fi livrată deocamdată doar pentru modelul vândut liber de rețea (HTC 10 unlocked).


Ca urmare ne putem aștepta ca actualizarea să fie distribuită și în Europa în cîteva săptămâni, cel târziu spre sfîrșitul anului.

HTC va livra actualizări la ultima versiune Android și pentru modelele M9 și A9, conform anunțului pe care l-a făcut deja de căteva luni, și asta se va întâmpla pe la începutul anului viitor.
Recent anunțatul HTC 10 Evo se va comercializa cu Nougat preinstalat.

Android Nougat 7.0 aduce noutăți importante precum bara de notificări redesenată, setări rapide îmbunătățite, suport pentru multi-window, etc.

Actualizarea la Android 7.1 mai are de așteptat, pentru că această versiune este disponibilă acum doar pe telefoanele Pixel și în variantă beta pe unele telefoane Nexus, urmând ca în luna decembrie Google să publice versiunea finală.

Niciun comentariu:
Write comentarii