Se apropie momentul lansării, apar presupuse fotografii cu Nexus Sailfish


Am mai discutat în alte articole despre cele două telefoane Nexus ce urmează a fi lansate anul acesta.

Ca și anul trecut, și anul acesta vom avea parte de două dispozitive Nexus ce vor fi prezentate după lansarea Android 7.0 Nougat, undeva prin luna august-septembrie.


Știm deja că cele două telefoane, cu nume de cod Sailfish și Marlin, vor fi produse de HTC și avem așteptări pe măsura renumelui companiei taiwaneze. Sailfish va fi frățiorul mai mic iar Marlin frățiorul mare.

AndroidPolice, sursa fotografiei de mai sus, precizează că ambele telefoane vor avea aceleași caracteristici și dotări cu excepția dimensiunii ecranului, rezoluției și baterei, care vor fi mai mici în cazul Sailfish. Telefoanele vor avea același design și niciunul dintre ele nu va fi fabricat din plastic.

O altă presupusă fotografie cu Nexus Sailfish apare în tweet-ul de mai jos:
Zvonurile de până acum vorbesc despre un ecran 1080p de 5 inch și o baterie de 2770 mAh pentru Sailfish și un display QHD de 5,5 inch cu o baterie de 3,450 mAh pentru Marlin. Restul specificațiilor se spune că sunt aceleași, inclusiv SD820 sau 821/823 SoC, 4GB RAM și 32 sau 128GB memorie de stocare, 12MP / 8MP cameră foto Combo, un port USB tip C și un scanner de amprente pe partea din spate.

Sursa: AndroidPolice

Niciun comentariu:
Write comentarii