[Actualizat] Google lansează DUO, aplicație de apelare video care rivalizează cu Skype și FaceTime

Google a lansat DUO și prezintă aplicația ca fiind una simplă și intuitivă, fiind dedicată apelurilor video prin internet. Una dintre cele mai importante caracteristici ale aplicației este compatibilitatea atât cu Android cât și cu IOS.


Duo folosește numărul de telefon, nefiind necesară crearea vreunui cont, și permite apelarea video a contactelor din agenda telefonului. Aplicația este concepută pentru a funcționa rezonabil chiar și în cazul conexiunilor mai slabe de internet și permite comutarea automată, fără întreruperea apelului, de la Wi-Fi la internetul mobil sau invers, în cazul indisponibilității uneia dintre ele.



Atunci când instalăm aplicația ea va verifica numărul de telefon și  va trimite un mesaj de confirmare, acesta fiind singurul proces de setare necesar.

DUO este simplă și intuitivă și oferă apelare video prin internet pe cele mai populare două sisteme de operare pentru telefoane mobile, Android și IOS.

Aplicația nu este încă disponibilă în România, în Google Play fiind disponibilă doar înregistrarea în avans, dar poate fi descărcată de AICI. Chiar dacă descărcați aplicația nu o veți putea folosi pentru că procesul de verificare a numărului de telefon nu este încă valabil în țara noastră.

ACTULAIZARE 19.08.2016
Începând cu 19.08.2016 procesul de înregistrare funcționează și în România iar aplicația poate fi descărcată din Google Play.

Niciun comentariu:
Write comentarii