Samsung Galaxy Note 7 va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat la două sau trei luni de la lansarea sistemului de operare


Probabil spre dezamăgirea unora, Samsung Galaxy Note 7 a fost lansat cu câteva săptămâni înaintea lansării oficiale a sistemului de operare Android 7.0 Nougat și vine echipat cu Android 6.0.1 Marshmallow.

Poate ar fi fost o decizie inspirată pentru compania coreeană să mai aștepte câteva săptămâni astfel încât dispozitivul să fie livrat cu Android Nougat, așa cum procedează LG cu V20.

În același timp este cunoscut că, spre deosebire de Google, care actualizează dispozitivele Nexus imediat după lansarea unei noi versiuni de Android, ceilalți producători au o întârziere de 3 până la chiar 5 luni pentru a livra actualizările.


Potrivit The Korea Times, Koh Dong-jin, președinte al diviziei de comunicații mobile Samsung Electronics a ținut o conferință de presă în Seul, Coreea de Sud, pe 11 august, în timpul căreia a menționat că Samsung intenționează să actualizeze Note 7 la Android Nougat în decursul a două-trei luni.

Dong-jin a declarat că întârzierea este necesară pentru a asigura stabilitate platformei și pentru a face suficient beta-testing.

Niciun comentariu:
Write comentarii