Fișierul build.prop publicat de Evan Blass @evleaks ne oferă detalii suplimentare despre HTC Nexus Sailfish


Ca și anul trecut, și anul acesta vom avea parte de două dispozitive Nexus ce vor fi prezentate după lansarea Android 7.0 Nougat, undeva prin luna august-septembrie.

Știm deja că cele două telefoane, cu nume de cod Sailfish și Marlin, vor fi produse de HTC și avem așteptări pe măsura renumelui companiei taiwaneze.


Sailfish va fi frățiorul mai mic iar Marlin frățiorul mare.

Referitor la Sailfish, telefonul Nexus mai mic, Evan Blass (@evleaks) a publicat un fișier build.prop despre care pretinde că ar aparține dispozitivului.

Buil.prop este un fișier inclus în sistemul de operare al telefoanelor Android care conține informații despre setările dispozitivului și proprietățile acestuia.

Din cel publicat astăzi de Evan Blass reiese că HTC Nexus Sailfish va avea un ecran Full HD de 5.2 inch, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și scanner de amprente.

Pentru HTC Nexus Marlin se zvonește un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor Snapdragon 820 sau 821, 4 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 12 megapixeli, respectiv una frontală de 8 megapixeli.

Sursa: @evleaks

Niciun comentariu:
Write comentarii