Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note8 au probleme cu microfonul care nu mai funcționează decât dacă îl desfunzi suflând în el

Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note8 au probleme cu microfonul care nu mai funcționează decât dacă îl desfunzi suflând în el

După probleme oarecum similare întâlnite la noile Google Pixel 2 și Pixel 2XL iată că și Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note8 au probleme cu microfonul care nu mai funcționează decât dacă îl desfunzi suflând în el.

Mi se pare cel puțin hilar că astfel de probleme pot fi rezolvate într-un mod atât de banal și că apar la dispozitive high-end care costă o avere, care sunt considerate flagship-urile brand-urilor respective și care stârnesc un atât de mare entuziasm atunci când sunt lansate.


Așadar, dacă ești utilizator de Galaxy S8 și S8 Plus sau de Galaxy Note8 și întâmpini probleme legate de microfonul dispozitivului, în sensul că nu ești auzit bine sau deloc de interlocutor ori că telefonul nu înregistrează sunet, înainte de a apela la garanție sau un service, încearcă pur și simplu să sufli în gaura microfonului de lângă portul USB Type-C din partea de jos, iar problemele s-ar putea rezolva.

Citește și:
Pe cât pare de banal și pe cât pare de incredibil, soluția în cauză a fost raportată ca funcționând de mai mulți utilizatori pe forumurile Samsung, discuții pe care le poți consulta în link-urile sursă. Vei vedea cum, după ce se plâng că au avut probleme cu microfonul, foarte mulți useri se amuză și fac haz de necaz pe seama faptului că le-au rezolvat suflând pur și simplu în el.

Niciun comentariu:
Write comentarii