Galaxy S9 și S9+ vor fi prezentate oficial pe 25 februarie. Samsung trimite deja invitații la eveniment cu referiri la o nouă cameră foto

Galaxy S9 și S9+ vor fi prezentate oficial pe 25.02.2018

Samsung a început să trimită deja invitații de presă pentru evenimentul de prezentare oficială a noilor sale vârfuri de gamă din seria Galaxy S, cu fix o lună înainte de data evenimentului, 25 februarie 2018.

Cum era de așteptat, invitația însăși nu oferă foarte multe detalii despre cele două noi telefoane Android, dar atrage atenția cu privire la un element cheie, folosind sintagma "The Camera. Reimagined“.

Ultimele zvonuri indicau că S9 și S9 Plus vor fi echipate cu o cameră foto principală cu diafragmă variabilă de f/1.5 - f/2.4, ca la aparatele foto DSLR, ceea ce ar fi o premieră pe scena smartphone-urilor. Suplimentar, Galaxy S9+ va avea o cameră duală, cu doi senzori de 12MP, în vreme ce modelul standard va avea un singur senzor.


Nu vom asista la un salt foarte mare față de S8 și S8+ pentru că asemănarea de design va fi destul de mare, cu un ecran infinity display cu aspect 18.5: 9, dar cu rame ușor mai reduse. Pe spate, scannerul pentru amprente va fi repoziționat sub camera foto.

Evenimentul de prezentare se va transmite în direct pe Samsung.com și începe la 19.00, ora României. Telefoanele vor fi disponibilie pentru precomenzi începând cu 26 februarie și vor fi puse în vânzare efectiv pe 16 martie.


Niciun comentariu:
Write comentarii