O nouă imagine cu jumătatea superioară a telefonului OnePlus 5T


După ce săptămâna trecută am avut parte de mai multe zvonuri și scurgeri de informații legate de viitorul flagship al companiei chineze OnePlus, iată că acum primim o nouă imagine cu OnePlus 5T în care ne este prezentată partea superioară a telefonului.

Imaginea este în mod clar o apariție de presă și prezintă inclusiv logo-ul Never Settle, împreună cu ecranul cu raport de aspect de 18:9. Se mai observă grila difuzorului, camera frontală și butonul power din partea dreaptă a telefonului.


Când vine vorba de ceea ce așteptăm de la OnePlus 5T, este posibil să vedem un ecran de 6 inch, cu aspect de 18:9, cu chipset Snapdragon 835 și 6GB sau 8GB de memorie RAM cuplați cu 64GB sau 128GB memorie de stocare.

Vorbind despre partea din spate, se așteaptă ca aici să își facă apariția scannerul de amprente, mutat din partea din față, deoarece va fi nevoie de spațiu mai mult pentru ecranul mare. Camera foto duală va avea doi senzori de câte 20MP.

Noul ecran va avea o rezoluție de 1.080x 2.160 pixeli și nu se face încă trecerea la rezoluția QHD, iar bateria ar putea să fie mai mare.

Se așteaptă ca OnePlus 5T să fie prezentat după 16 noiembrie. Prețul estimat este între 550 și 650  de dolari, în funcție de opțiunea de memorie (6GB / 64GB sau 8GB / 128GB).

Niciun comentariu:
Write comentarii